MAATKUSSENS

Matraskussens of maatkussens… hoe we ze ook noemen, ze vormen vaak een sieraad in een interieur. En dan vooral wanneer ze niet alleen precies passen qua afmetingen maar ook qua stijl. Standaard maten kennen wij niet. Er zijn geen twee banken hetzelfde, dus soms is één lang kussen het mooist; in andere gevallen is het juist praktischer te kiezen voor twee of zelfs drie kussens over de gehele lengte.

Hetzelfde geldt voor tuinkussens en al helemaal voor bootkussens. Standaard hebben al onze kussens knoopjes in dezelfde stof en piping aan de naden, eenvoudigweg omdat dit ze zo elegant maakt. De kussens worden gemaakt van stevige binnenvulling en zacht fiberfill; luxe stoffen doen de rest.

Luxe maatkussens in je woonkamer
De kussens zijn top!
— Petra

Maatkussens in alle kleuren

Wilt u uw kussens in een effen stof? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt kiezen voor vrijwel alle kleuren van de regenboog. Ook kunt u kiezen voor geweven stoffen met grafische patronen, die al langere tijd heel populair zijn. Ook deze uitvoering hebben we in talloze tinten: variërend van groen tot rood, van navy tot petrol maar ook in wit, crème en zwart. 

Daarnaast hebben we een selectie van stoffen uit Engeland en Spanje die ongekend geliefd zijn in Nederland. Wij sturen u graag stofstaaltjes op, maar komen met gemak ook even bij je langs. Zo ziet u alle stoffen in uw eigen omgeving, wel zo handig!

 
 

Meer informatie of direct maatkussens bestellen?

Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen daarna snel contact met u op.