MAATKUSSENS

groot maatkussen | Milouna

Maatkussens voor binnen en buiten

Je wilde geen traditionele bank en liet daarom zelf iets maken. Op maat. Van Hout. Prachtig, maar het vinden van bijpassende kussens is nog niet zo eenvoudig. Veel kussens zijn saai, of ze hebben standaard maten. Wij denken graag met je mee over de zitkussens voor jouw nieuwe bank en werken 100% op maat. Heb je rugkussens op maat nodig? Kussen met afgeronde hoeken? Of ben je op zoek naar maatkussens in een extra dikke uitvoering? Als we van jouw wensen op de hoogte zijn, gaan we voor je aan de slag. Zo maken we niet alleen kussens voor binnen, maar ook voor buiten.

Kussens in verschillende uitvoeringen

Onze maatkussens kunnen verschillen in lengte, breedte en hoogte. Met alle plezier adviseren wij je over alle mogelijkheden. Soms is één lang kussen het mooist, in andere gevallen is het weer praktischer te kiezen voor twee of zelfs drie kussens over de gehele lengte van jouw bank. Standaard hebben al onze kussens knoopjes in dezelfde stof, gewoon omdat dit ze zo elegant maakt. Of je piping aan de naden wilt of niet, is helemaal aan jou. Het geeft jouw kussen een stoere uitstraling, terwijl een kussen zonder piping ook heel mooi kan zijn. De kussens worden gemaakt van stevige binnenvulling en zacht fiberfill; luxe stoffen doen de rest.

Stofkeuze

Wil je jouw kussens in een effen stof? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt kiezen voor vrijwel alle kleuren van de regenboog. Je kunt ook kiezen voor geweven stoffen met grafische patronen, sinds vorig jaar heel populair. Ook deze uitvoering hebben we in talloze tinten: variërend van groen tot rood, van navy tot turqouise maar ook in wit, crème en zwart. Daarnaast hebben we een selectie van stoffen uit Engeland en Spanje die ongekend populair zijn in Nederland. Wij sturen je graag stofstaaltjes op, maar komen met gemak ook even bij je langs. Zo zie je alle stoffen in jouw eigen omgeving, wel zo handig!

Gebruik van de maatkussens

De afgelopen jaren hebben wij veel kussens mogen maken voor particulieren en zakelijke klanten, zowel voor gebruik binnen als buiten. Zo maakten we loungekussens voor een hotel, palletkussens voor een grote tuin en kussens voor een stenen bank bij een klant met een tweede huis in Italië. Onze klanten waarderen de hoge kwaliteit van onze kussens en vinden het plezierig dat we adviseren over de mogelijkheden in de eigen woon- of werkomgeving. Ben je ontwerper en wil je onze kussens gebruiken voor jouw klanten? Neem dan vooral even contact met ons op.

Meer informatie of vrijblijvende offerte ontvangen?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan krijg je snel een reactie van ons.

De productie van maatkussens is een ambacht

Onze handgemaakte kussens worden gemaakt door echte vakmensen, gewoon hier in Nederland! Elk maat kussen wordt gemaakt met veel aandacht, sterke stoffen en foam van hoge kwaliteit. Zo kunnen we garanderen dat je maatkussens van de allerhoogste kwaliteit zijn.  Zodat jij er jarenlang woonplezier van hebt.

Kussens op maat voor binnen of buiten

De stoffen waar je maatkussens of matraskussens van gemaakt worden zijn stoer, stijvol en zowel binnen als buiten te gebruiken. Welke stof moet je kiezen? Wij denken graag met je mee. Samen bekijken we je interieur, aankomende woontrends, wat je mooi vindt en hoe je het maat kussen gaat gebruiken. Zo vinden we voor ieder interieur het perfecte maatwerk kussen.