SIERKUSSENS

Sierkussens

Van zachte sierkussens heb je nooit genoeg! Denk je er al te veel te hebben, kan het altijd nog meer. Of beter. Of hipper. Of je komt ineens een heel mooi exemplaar tegen dat gewoonweg niet mag ontbreken in jouw interieur. Wat dat betreft zijn mooie kussens net nieuwe schoenen …

 

Verschillende afmetingen

Wij maken sierkussens net als onze loungekussens en poefjes in verschillende afmetingen. De materialen zijn sterk en robuust maar toch zeker niet te grof. Wat denk je van een groot zitkussen van 65×65? Een rolkussen met een lengte van 70 cm? Of een aantal rechthoekige kussens voor in de kamer van je zoon of dochter? Alles kan.

 

Ronde kussens

Deze prachtige foto is van Fijn in Huis. Zij heeft smaak en altijd de allermooiste meubels en accessoires op haar plaatjes. Het ronde kussen met de groene geweven stof en het vierkante in de turqouise tint is afkomstig van ons. Wil je ook zo’n mooi sierkussen? Neem dan even contact met ons op.

Meer informatie of vrijblijvende offerte ontvangen?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Dan krijg je snel een reactie van ons.