Veelgestelde vragen

 

Hoe weet ik of de stof precies de kleur heeft die ik zoek?

Als u een matraskussen bij ons bestelt, vragen we altijd of u een stofstaaltje wilt ontvangen. Dat heeft u dan binnen enkele dagen tot een week in de bus. Op basis daarvan weet u zeker dat het kussen van uw keuze precies van het materiaal en de kleur is die u wenst.

Ik zie op jullie site verschillende uitvoeringen van de matraskussens. Wat is jullie standaard?

Standaard hebben onze matraskussens een dikte van 12 centimeter. Wij leveren ze altijd met knopen maar zonder piping aan de naden. Wilt u dat toch? Laat het ons dan even weten. In veel gevallen kunnen we dat voor u organiseren.

Hoe lang duurt het voordat ik het kussen in huis heb?

Bestel je vandaag, dan kun je jouw maatkussen binnen twee à drie weken in huis verwachten. Als je eerst een staaltje wilt ontvangen, tel daar dan drie dagen bij op. Heb je het kussen met spoed nodig? Laat ons dat even weten. Soms hebben we kussens op voorraad of kunnen we een spoedbestelling voor je regelen. We kijken altijd wat we voor je kunnen doen.

Kan ik het kussen ook buiten gebruiken?

De matraskussens die wij produceren, zijn bestemd voor gebruik binnen. Natuurlijk kun je ze vanaf het voorjaar ook buiten gebruiken. Houd er echter wel rekening mee dat het materiaal niet goed tegen water kan. Het is dus af te raden de kussens ’s nachts buiten te laten liggen omdat vochtige lucht impact heeft op de vulling van het kussen.

Waarom zijn jullie producten duurder dan de producten die ik elders wel eens zie?

Onze matraskussens worden met de hand gemaakt. Het betekent dat alles dat wij voor jou maken uniek is. Omwille van de kwaliteit werken wij vanuit Nederland. Hier hebben we een atelier met zeer ervaren ambachtlieden die de mooiste meubels maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we eco-vriendelijk te werk kunnen gaan. Door in Nederland te produceren, voorkomen we onnodige CO2-uitstoot als gevolg van luchtvervoer.

Wat zijn de kosten voor verzending van de maatkussens?

Al onze prijzen zijn inclusief bezorging. We geven je ruim tevoren aan op welke dag en welk tijdstip jouw producten worden bezorgd. Past dat niet in jouw planning? Dan vinden we zeker een andere manier.

Wat te doen als het product mij tegenvalt? 

Het kan voorkomen dat u niet blij bent met het geleverde product. Mocht het kussen echt niet aan jouw verwachtingen voldoen, laat ons dat dan direct na ontvangst weten. Wij streven naar 100% tevredenheid. Daarom zullen we er alles aan doen u alsnog blij te maken. We zoeken samen een oplossing. Als wij uw klacht niet kunnen verhelpen, zorgen we voor een nieuw exemplaar.

Hoe kan ik betalen voor het matraskussen?

U kunt gewoon met een bankoverschrijving betalen. Wij sturen u een factuur en gaan na betaling direct voor u aan de slag!