WIE ZIJN WIJ?

Met een achtergrond in een andere sector maar wel twintig jaar ervaring in het ondernemerschap – begon ik twee jaar geleden met het ontwerpen van matraskussens. Het viel mij op dat er zo weinig mooie, grote kussens bestaan, terwijl ze zo handig zijn in het gebruik. Ik begon te experimenteren met verschillende vullingen en zocht ik naar de meest geschikte stoffen. Sterk, eigentijds en betaalbaar, want het produceren van een groot kussen is al kostbaar genoeg! Na een zoektocht die ruim een jaar kostte en mij ook vooral ’s nachts bezighield, kwam uit bij een atelier dat meer dan 100% aan mijn verwachtingen voldeed. Betrouwbaar in afspraken denkt Johan en zijn team met mij mee en zoeken zij altijd naar de meest creatieve oplossing. Ook hij gaat niet voor de ‘quick win’, maar voor echte kwaliteit. Want natuurlijk kun je een kussen met een goedkopere vulling maken. Uiteraard kan een stofje van de markt het best leuk doen op internet. Maar uiteindelijk worden wij alleen blij van echt mooie spullen. Als dit bij jou past, is Milouna graag jouw partner, of je nu zoekt naar kussens voor thuis of voor het project bij een klant van je. Wij zijn er graag voor je.